گروه بندی غذایی

دکتر فیت مرداد ۲۴, ۱۳۹۱ ۰

گروه بندی غذایی و نقش آن در سلامتی و کاهش وزن

گروه بندی مواد غذایی اصلی ترین راه حل برای غلبه بر اضافه وزن و رفع مشکل شکم متورم و پر از گاز بعد از صرف غذا است. وقتی به گروه بندی غذاها می پردازید چربی به راحتی می سوزد بنابراین غذایی هضم نشده باقی نمی ماند. در این بخش می آموزید که غذاها در گروههای مختلفی قرار می گیرند و مهم است که برخی گروه ها را با هم مصرف نکنید، چون مصرف همزمان آنها مانع هضم موثرشان می شود. در زیر مزایای گروه بندی غذایی و هم چنین اشکالات عدم رعایت گروه بندی غذایی آمده است.

مزایای گروه بندی غذایی:

  1. چربی ها بهتر می سوزند.
  2. جذب مواد غذایی، آنزیم ها و پروتئین ها به حداکثر می رسد.
  3. از سوء هاضمه، ورم و ایجاد نفخ و گاز جلوگیری می شود.
  4. بیشتر مسائل مربوط به چاقی رفع یا تصحیح می شود.

اشکالات عدم رعایت گروه بندی غذایی:

  1. هضم کامل غیر ممکن است.
  2. عملکرد آنزیم های گوارشی دچار اختلال می شود.
  3. مواد غذایی به نحو موثر جذب نمی شوند.
  4. میزبان بیماریهایی چون ترش کردن، نفخ شکم، یبوست، دردهای شکمی، اختلال جذب و سوء هاضمه می شوید.

دلیل گروه بندی غذایی این است که بعضی غذاها سریع تر از غذاهای دیگر هضم می شوند، بعضی از غذاها به آنزیم های متفاوتی برای هضم احتیاج دارند و بعضی دیگر به شرایط متفاوتی نیاز دارند تا به طور کامل و موثر جذب شوند. به عنوان مثال پروتئین ها برای هضم شدن به شیره های گوارشی اسیدی نیاز دارند در حالی که کربوهیدرات ها به شیره های قلیایی نیازمندند. رعایت گروه بندی غذایی فقط در عرض چند روز منجر به بهبودی بارز در نشانه های جسمی افراد از جمله افزایش انرژی بدنی و بهبود حالات خلقی می شود. اما یکی از بهترین نتایج به کار گیری گروه بندی غذایی در زندگی، کاهش وزن برای کسانی است که از اضافه وزن رنج می برند. گروه بندی غذایی روش بسیار خوبی برای مهار وزن است. اگر فقط یک غذا بخورید یا بیش از یک غذا را در گروه بندی صحیح با غذاهای دیگر بخورید، توانایی بدن در هضم غذاها و شکستن ذرات غذایی به حداکثر می رسد. این یعنی بدن شما شاهد غذاهای هضم نشده ای که به گلوله های چربی و سموم تبدیل می شوند نخواهد بود. گروه بندی صحیح غذایی به بدن اجازه می دهد به طور موثر چربی سوزی کند.

منبع: کتاب شما آن چیزی هستید که می خورید نوشته دکتر گیلیان مک کیت

فرستادن دیدگاه »