مواد غذایی انرژی زا برای از بین بردن خستگی مزمن

دکتر فیت مهر ۱۸, ۱۳۹۱ ۸

آیا برای شما هم پیش آمده که از خستگی مزمن رنج ببرید؟ بیشترین شکایت افراد اینست که آنها می خواهند انرژی بیشتری داشته باشند. آنها از اینکه همیشه خسته اند، خسته شده اند. اینکه به خصوص در میانه های روز حالت خستگی، بی انرژی و کلافه بودن به سراغشان می آید. اما آیا راهی برای تغییر این وضعیت وجود دارد؟؟

خوشبختانه جواب بلی است و خداوند متعال در طبیعت راه حل آن را برای ما قرار داده است. در این مرحله با معرفی مواد غذایی که از بین برنده این حالت هستند شما را در رسیدن به هدفتان یاری می کنیم.

برای رساندن انرژی به اوج باید از غذاهای خاص به ویژه غذا هایی که سوخت و ساز بدن را بالا می برند و میزان انرژی را در حد ثابتی نگه می دارند استفاده کنید. مهمترین مواد غذایی برای تولید انرژی ویتامین های گروه ب هستند. کمبود ویتامین ب، اغلب دلیل اصلی ضعف عملکرد غدد فوق کلیوی است که به کاهش انرژی منجر می شود.

علاوه بر ویتامین های گروه ب مواد غذایی دیگری نظیر ویتامین ث، منیزیم، روی و آهن تقویت کننده سوخت و ساز بدن هستند.

مواد غذایی انرژی زا

جوانه ها:

دانه های غلات (گندم، جو، ارزن و برنج) یا حبوبات (نخود، لوبیا، عدس، ماش و …) که جوانه زده اند و حاوی آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، ریز مغذی ها، فیبر و… هستند از مهمترین منابع انرژی زا برای بدن انسان بشمار می آیند. وقتی دانه ها جوانه می زنند نیروی غذارسان آنها مضاعف می شود.

غلات:

غلات قند خود را به آهستگی آزاد می کنند و جریان ثابتی از انرژی به شما می دهند. منابع سرشار ویتامین های گروه ب هستند که از طحال (باتری انرژی شما) محافظت می کنند. (ویتامین های گروه ب در سبوس غلات وجود دارد خوردن آن فراموش نشود)

جعفری:

جعفری نیروگاه مواد مغذی است. جعفری دارای مقدار زیادی ویتامین B12 است. ویتامین ث جعفری بیش از مرکبات است.

سبزی های برگ سبز:

در سبزی های برگ سبز تازه مثل بروکلی، مارچوبه و اسفناج علاوه بر منیزیم و آهن، ویتامین های گروه ب وجود دارد. بهتر است این سبزیها خام مصرف شوند.

انگور:

ارزش درمانی انگور به منیزیم فراوان آن مربوط می شود.

دانه های آفتابگردان:

این دانه حاوی منیزیم، مس، روی، پروتئین، ویتامین های گروه ب و اسیدهای چرب و ضروری است. وقتی احساس می کنید به انرژی نیاز دارید از دانه های آفتابگردان استفاده کنید.

سایر مواد تامین کننده انرژی:

جو دوسر، علف های دریایی، هلو، علف گندم، سیب زمینی شیرین، کدو و لوبیای مانگ و….

۸ دیدگاه »

  1. احمدامیری دی ۲۹, ۱۳۹۲ at ۱۷:۴۸ - پاسخ

    مرسی اگه میشه مطالب بیشتری بنویسید

  2. سروش بهمن ۱, ۱۳۹۲ at ۱۷:۱۴ - پاسخ

    من یک تحقیق داشتم و الان انجامش دادم.ممنون

    • دکتر فیت بهمن ۲, ۱۳۹۲ at ۱۲:۴۲ - پاسخ

      خوشجالیم که تونستیم کمکتون کنیم

  3. مهناز آذر ۲۱, ۱۳۹۳ at ۱۱:۱۰ - پاسخ

    اطلاعات‌ بسیار مفیدیست..ممنون

  4. مهناز گلدوز آذر ۲۱, ۱۳۹۳ at ۱۱:۱۲ - پاسخ

    اطلاعات‌ بسیار مفیدیست..ممنون آویشن واقعا معجزه میکنه.

  5. صهیب بهمن ۲۲, ۱۳۹۳ at ۱۲:۱۱ - پاسخ

    برای سیاه شدن موی سفیدم از آب جوشیده
    شلتوک برنج تا چند مدت استفاده شود درضمن از راهنمایهایتان تشکر

    • حمید پناهی بهمن ۲۸, ۱۳۹۳ at ۱۳:۱۲ - پاسخ

      سلام. تا زمانی که نتیجه بگیرید روزی یکی دو استکان بخورید. از خوردن سیر و پیاز هم غافل نشوید که برای سیاه شدن موهای شما بسیار مفید است. تا زمان سیاه شدن موهایتان هم می توانید از رنگ موهای گیاهی خوب موجود در بازار و یا از حنا استفاده کنید.

فرستادن دیدگاه »